Spaarvarken gezocht

Ga naar de inhoud

Spaarvarken gezocht

Ouderwetse spaarvarkens 2024
Gepubliceerd door GD in Vraag&Aanbod · 6 januari 2024
Ik verkoop spaarvarkens in mijn eigen webshop:piggybankshop.nl. Hier kan je ze gewoon bestellen.

Als je moeite hebt met zoeken op Internet moet je de zoekvraag op bijvoorbeeld Google mogelijk beter formuleren. Bij alleen “Spaarvarken” kom je al een stukje verder. Als je door alle gesponsorde advertorials heen fietst komt je op mijn spaarvarken site https://spaarvarkens.piggybanks.nl/ waar boven aan op de eerste pagina een link staat naar de webshop.
Bij “Spaarvarken kopen” scroll je wederom langs alle sponsoring en kom je wat eerder op mijn spaarvarken site.
Op Marktplaats werkt dat ietsje anders. Daar zoek je op “spaarvarken” en ga je kijken naar “Het Verzamelloket”. Als je eerste item hebt gevonden druk je op die naam en je krijgt een lijst van alles wat ik op Marktplaats aanbied. Waaronder veel spaarvarkens. Maar het andere aanbod kan ook heel aantrekkelijk voor je zijn. Spaarvarkens verkopen doe ik omdat ik het leuk vind, niet om er echt aan te verdienen.

Ietsje complexer wordt het aanschaffen van een spaarvarken als je de grens oversteekt. United Kingdom (wij zeggen vaak Engeland, maar dat vinden de Schotten en de inwoners van Wales en Noord Ierland heel frustrerend) is sinds de Brexit niet meer leuk, ingewikkeld en duur (eBay.co.uk). Frankrijk heeft veel mooie spaarvarkens op eBay.fr. Zoek daar op “tirelire cochon”. Franse varkens betaal je met euro’s. En Zweden kan je in via Tradera.com en je zoekt daar op “spargris”. Zweedse varkens betaal je met Zweedse kronen. Voor het digitaal wisselen (wisselkoers gedoe) betaal je de bank ‘opcenten’.
Meer weten? Mail me met je vraag: gd@piggybanks.nlTerug naar de inhoud